1. استفاده از جریان الکتریکی برای گرم کردن مواد غذایی --> فرمت: word --> دسته: تغذیه

    دسته: تغذیه فرمت فایل: doc حجم فایل: 20 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 18 استفاده از جریان الکتریکی برای گرم کردن مواد غذایی مقدمه یکی از مهمترین پیشرفتهای دهه 1980 میلادی استفاده از جریان الکتریکی برای گرم کردن مواد غذایی بود که تحت عنوان گرم کردن مقاومتی (Ohmic heating) معروف گردید. گرم کردن مقاومتی فرایند حرارتی

  2. تحقیق تغذیه سالمندان --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: مقدمه: با توجه به پیشرفت‌های علم پزشکی و بهداشتی متوسط عمر انسان افزایش یافته و در کشورهای پیشرفته، این میزان افزایش بیش‌تر است. پیرشدن و سالخوردگی با کاهش تدریجی فعالیت‌های فیزیکی و افزایش بیماریهای مزمن همراه می‌شود و به نظر می‌رسد که بهبود تغذیه تا حد زیادی قادر است از این مشکلات پیشگیری

  3. آشنایی با میوه کیوی --> فرمت: pdf --> دسته: تغذیه

    تعداد صفحات : 45 صفحه فرمت پی دی اف فهرست کیوی طبقه بندی تاریخچه اسامی در زبان چینی گونه ها ارزش غذایی کیوی حلقه شده گل در کیوی کیوی ،پیشرفت یا پسرفت تعیین اندازه بهینه باغهای کیوی در ایران مقدمه طرح مسئله مروری بر مطالعات گذشته روش تحقیق جدول 1. منحنیهای رابطه 8 با توجه

  4. تحقیق کفیر و کومیس --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: دانلود تحقیق در مورد کفیر و کومیس، در قالب doc و در 45 صفحه، قابل ویرایش، شامل تاریخچه، ویژگی‌ های حسی، ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، خصوصیات سلامت بخش، کفیر، یک پروبیوتیک، آغازگرهای مورد استفاده میکروبی، 1) استرپتوکوکوس لاکتیس، دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد

  5. مقاله خواص شیر در سلامت قلب --> فرمت: word --> دسته: تغذیه

    دسته: تغذیه فرمت فایل: doc حجم فایل: 62 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 40 مقاله خواص شیر در سلامت قلب مقدمه: در این پژوهش سعی شده که با خواص شیر و لبنیات بیشتر آشنا شویم و فواید گنجاندن آن را در تغذیه روزانه بررسی کنیم زیرا طبق آمارهای معتبر مصرف شیر و فراورده های آن در

  6. خواص گرمافیزیکی thermo --> فرمت: word --> دسته: تغذیه

    دسته: تغذیه فرمت فایل: doc حجم فایل: 160 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 52 خواص گرمافیزیکی thermo-physical محصولات نانوایی مقدمه این مقاله راجع به خواص گرمافیزیکی thermo-physical محصولات نانوایی بحث می کنید. گرمای ویژه، هدایت گرمایی، ضریب پخش گرمایی thermal – diffusivity و دانسیته در دهه اخیر تحقیقات بیشتر بر روی خواص ترموفیزیکال محصولات غیر نان

  7. ازت در چغندر --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: ازت در چغندر دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 24 حجم فایل:251 کیلوبایت قیمت: 4000 تومان فهرست مطالب : فصل اول مقدمه فصل دوم ازت در چغندرقند محاسبه ازت مورد نیاز چغندرقند پیش بینی مقدار کود لازم بر اثر تجزیه خاک علائم کمبود

  8. تحقیق امنیت غذا و تغذیه --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: بخشی از متن: توسعه انسانی، هم هدف و هم مسیر توسعه ملی و امنیت غذایی یکی از معیارها و ابزارهای توسعه انسانی است. با استفاده از تعبیر ‘زندگی در سلامت و رفاه’ بعنوان یکی از مؤلفه های توسعه انسانی، حصول به سطح مناسبی از سلامت و امنیت غذا و تغذیه ای یکی از

  9. تحقیق اثر مواد معدنی بر بدن --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: دانلود تحقیق در مورد اثر مواد معدنی بر بدن در قالب doc و در 39 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از ابتدای تحقیق: تمام غذاها، علاوه بر اجزای اصلی، دارای مقادیر متفاوتی مواد معدنی هستند. مواد معدنی ممکن است به صورت نمک های آلی … دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه فرمت فایل دانلودی:

  10. تحقیق رژیم غذایی در نوجوانان --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: بخشی از متن: دوره نوجوانی دوره انتقال از کودکی به جوانی است که با جهش رشد جسمی و بلوغ توام است. بنابراین تغذیه این دوران از نظر رشد اهمیت زیادی دارد. از آنجایی که یکی از مشکلات عمده تغذیه ای در این دوران وجود باورهای غلط غذایی است، لذا اصلاح باورهای غذایی آنها

  11. گزارش کار آموزی شرکت شهد ایران --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: با رشد روز افزون جمعیت افزایش میزان مواد غذایی اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است . تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی سبب شده که ما بتوانیم حداکثر استفاده را از تولیدات کشاورزی به عمل آوریم و ضایع شدن محصولات کشاورزی جلوگیری نماییم . دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی:

  12. گزارش کار آموزی کارخانه شهد آب ارومیه --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: کارخانجات تولید کنسانتره آبمیوه از محصولات باغات کشور و استان آذر بایجان غربی ضمن حفظ نگهداری باغات مو جب شده تا زمینه ای برای اشتغال و ارز آوری جدیدفراهم آورد بطوریکه از محل صادرات کنسانتره وآبمیوه بطور متوسط سالیانه بالغ بر ۴۰ میلیون دلار ارز عاید کشور شود. دسته بندی: علوم پزشکی »

  13. پمفلت فواید و خواص تخم بلدرچین --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: دانلود پمفلت فواید و خواص تخم بلدرچین، این فایل در قالب Word، قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد. 2 صفحه 3 ستونه به همراه تصویر. دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 2 حجم فایل:107 کیلوبایت قیمت: 3000

  14. گزارش کار آموزی مجتمع کارخانجات سیمان شرق --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: سیمان مجموعه ای از مواد شیمیایی است که در انواع سازه های مختلف برای پیوند اجزای ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد و هدف به هم چسباندن اجزای ساختمان وایجاد یکپارچکی و افزایش استحکام و مقاومت آن در مقابل فشارهای گوناگون است. دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل دانلودی: DOC فرمت

  15. استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده… --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: پیش گفتار: استاندارد «غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی» که توسط کمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده و در پنجاه و دومین جلسه کمیته ملی استاندارد میکروبیولوژی و بیولوژی مورخ 6/11/82 مورد تصویب قرار گرفته است، اینک به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح

  16. کفیر و کومیس --> فرمت: word --> دسته: تغذیه

    کفیر و کومیس قالب: Word تعداد صفحات: 45 تاریخچه کِ‍فیر نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر و دانه های کفیر است که سرمنشأ آن کوه های قفقاز در روسیه می باشد. دارای عطر و طعم خوشی بوده و می تواند همراه با عسل و سایر میوه ها مصرف شود. همچنین مصرف کفیر بر روی حرکت روده،

  17. پاورپوینت بررسی تغذیه --> فرمت: powerpoint --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: بخشی از متن: علم تغذیه عبارت است از رساندن مواد و مواد غذایی به بدن به مقادیر متناسب و انتخاب انواع غذا به نحوی که احتیاج انسان به انواع غذا براورده شود . به عبارت دیگر تغذیه در زمینه ی چگونگی عمل عوامل مغذی و ارتباط انها با یکدیگر و تناسب مقادیر انها

  18. گزارش کار آموزی کارخانه قند آبکوه --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: مقدمات تاسیس کارخانه قند آبکوه در سال ۱۳۱۳ شروع و سفارش ساخت ماشین آلات و نصب و راه اندازی و به ظرفیت ۳۵۰ton/day به شرکت اشکوراچکسلواکی داده شده و ساختمانها اعم از صنعتی و اداری و کوی کارکنان بوسیله شرکت تستاپ ساخته شده است. دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد اطلاعات فرمت فایل

  19. تحقیق تغذیه و بهداشت --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: بخشی از متن: لابد این ضرب المثل قدیمی را شنیده اید که میگوید :((صبحانه را با دوستت بخور، ناهار را تنها و شام را با دشمنت.)) این ضرب المثل قدیمی بیانگر اعتقادی کهن است که حتی امروزه هم عده ای از کارشناسان و متخصصین به آن اعتقاد دارند. لازم است بدانید صبحانه باید

  20. مقاله روش های نگهداری مواد غذایی --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: دانلود مقاله در مورد روش های نگهداری مواد غذایی، در قالب doc و در 28 صفحه، قابل ویرایش، شامل تعریف، روش هایی جدید برای نگهداری غذا، نگهداری سبزی و میوه (کاربردی)، آلوی سردرختی، آماده سازی، حفظ و نگهداری غذاها، کنسرو کردن، نمک سود دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه فرمت فایل دانلودی: zip

  21. مقاله نوشابه ها --> فرمت: word --> دسته: تغذیه

    دانلود مقاله نوشابه این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد قالب: Word تعداد صفحات: 37 توضیحات: نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد.

  22. تحقیق مطالعه اثرات تداخلی روی در جذب… --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: دانلود تحقیق در مورد مطالعه اثرات تداخلی روی در جذب و انتقال آهن، در قالب doc و در 133 صفحه، قابل ویرایش، شامل فصل اول: مقدمه، فصل دوم: مواد، وسایل و روش ها، فصل سوم: نتایج، فصل چهارم: بحث. بخشی از ابتدای تحقیق … عنوان کامل: تحقیق مطالعه اثرات تداخلی روی در جذب

  23. مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی --> فرمت: word --> دسته: تغذیه

    عنوان مقاله: نقش فناوری نانو در صنایع غذایی قالب: Word تعداد صفحات: 42 شرح مختصر : نانو تکنولوژی به عنوان تکنولوژی قدرتمند قادر است که سیستم غذایی و کشاورزی را متحول کند .امنیت سیستم غذایی و کشاورزی، درمان بیماری زایی با سیستم توزیع دارو و ابزارهای جدید بیولوژیکی مولکولی و اتمی (سلولی)،ابزارهای جدید برای شناسایی

  24. تحقیق اثر املاح معدنی بر بدن --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: دانلود تحقیق در مورد اثر املاح معدنی بر بدن، در قالب فایل word و در 38 صفحه، قابل ویرایش. مقدمه تحقیق: تمام غذاها علاوه بر اجزای اصلی، دارای مقادیر متفاوتی مواد معدنی هستند. مواد معدنی ممکن است به صورت نمک های آلی یا غیر‌آلی یا به صورت ترکیب دسته بندی: علوم پزشکی »

  25. نوشابه و صنایع نوشابه سازی --> فرمت: word --> دسته: تغذیه

    دسته: تغذیه فرمت فایل: doc حجم فایل: 92 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 95 پایان نامه کارشناسی رشته تغذیه با عنوان نوشابه و صنایع نوشابه سازی مقدمه: در یک رژیم متعادل آب قسمت مهمی از آن محسوب می شود. بدن به آب نیاز دارد تا بتواند غذا را هضم کند. تغییرات شیمیایی در عضلات صورت بگیرد،

  26. تحقیق تغذیه بیماران بستری در بخش مراقبت… --> فرمت: word --> دسته: تغذیه, علوم پزشکی

    توضیح مختصر: بخشی از متن: لزوم و اهمیت حمایت تغذیه ای در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه: تغذیه ی مناسب برای تمامی بیماران بستری در بیمارستان، خصوصاً برای بیماران شدیداً بحرانی (critically ill patient) که بنا به دلایل مختلف قادر به حفظ وضعیت تغذیه ای خویش نیستند، یک نیاز اساسی محسوب می شود

  27. گزارش کارآموزی تولید غذای منجمد آماده مصرف --> فرمت: word --> دسته: تغذیه

    قالب بندی : Word تعداد صفحات : 68 صفحه شرح مختصر : امروزه صنعت غذا یکی از مهمترین مشکلات برای مردم محسوب می شود. از سوی دیگر مردم با توجه به شاغل بودن خانمها در کنار آقایان باعث شده تا فرصت تهیه غذا برایشان میسر نباشد. در این میان کارشناسان و صاحبان صنایع غذایی برای

  28. کنترل میکروبیولوژیک در کارخانه نیشکر، افزایش کیفیت شکر و کاهش ضایعات،متن ترجمه به فارسی --> فرمت: word --> دسته: تغذیه

    کنترل میکروبیولوژیک در کارخانه نیشکر، افزایش کیفیت شکر و کاهش ضایعات،متن ترجمه به فارسی قالب: Word تعداد صفحات: 15 چکیده در بویس روگ موریس شکر خام برای مصرف اروپا تولید می شود. جمعیت میکروبی موجود در شکرخام هم مانند اندازه و رنگ دانه های شکر، یکی از پارامترهای اصلی کیفیت محسوب می شود. بنابراین یکی

  29. روش های نگهداری مواد غذایی --> فرمت: word --> دسته: تغذیه

    دانلود مقاله روش های نگهداری مواد غذایی این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد قالب: Word تعداد صفحات: 28 توضیحات: شرح مختصر: خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد.